2017. november 28., kedd

119. Helló megint

Sziasztok!

Az idejét nem tudom már, mikor jelentkeztem, de most eljött az ideje. Nem csak azért, mert Dórikától kaptam egy kihívásos dolgot, hanem mert ezer éve nem blogoztam már. Az igazság az, nem igazán tudok témát hozni, nincs kedvem a kritika íráshoz, az aktuális regényeimről, amik készülgetnek, azokról pedig nem szeretnék beszélni. Szóval marad a saját kis uncsi életem boncolgatása. Ami nem igazán túl izgalmas másoknak, bár lehet jó lenne, ha kiírnám magamból a problémákat. Na nem tudom, még átgondolom a dolgokat, aztán lesz, ami lesz.

Annak ellenére, hogy eltűntem, még ugyanúgy írok, próbálok végre befejezni valamit, és minőségit alkotni. Hogy mi lesz belőle, az még a jövő zenéje.
De nézzük, Dorcsa kihívását! Köszike Dorcsusz!

Szabályok
  1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
  2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
  3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
  4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
  5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. +1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.
"Az az ember, aki a tömeget követi, soha nem fog messzebbre jutni, mint a tömeg. Aki viszont hajlandó egyedül sétálni, sokkal valószínűbb, hogy olyan helyekre is eljut, ahova még nem jutott el senki. "
Einstein

Azzal kezdeném, hogy én nem fogok kérdéseket feltenni,és embereket megjelölni, hiába ez a szabály, sorry. :))

1. Ennyi idősen mit mondanál a gyerekkori énednek?
Hmm... talán azt, hogy állj ki az álmaid mellett, és ne érdekeljen, hogy százszor elbuksz, fuss újra neki. A kitartás és a befektetett munka megfogja hozni a gyümölcsét.

2. Ha lehetőséged nyílna rá, hogy egy könyvet írhass, milyen témában írnád? Milyennek képzeled el a tökéletes főszereplőket?
Lehetőségem van, próbálom is írni, már csak idő kérdése, hogy kész legyen végre egy regényem. Az igazság, hogy úgy érzem, és a fantasy és a kicsit sötétebb témában vagyok leginkább otthon, bár próbálkozom mással is, közte a romantikus műfajjal. Szóval van szárnypróbálgatás, az biztos.
Tökéletes főszereplő... szerintem ilyen nincs. A tökéletesség unalmas. Valami plusz, valami kis plusz kell, amitől nem lesz tökéletes. Amitől jó lesz egy szereplő, az szerintem a jellemfejlődés, illetve az, hogy átmenjenek az olvasóknak az érzések, amik lejátszódnak bennük. 

3. Ha egy film/sorozat/könyv szereplője lennél, milyen karaktert alakítanál szívesen?
Nehéz kérdés, mindenképpen valami love story szereplője lennék, ahol hatalmas kémia van, és némi szenvedés után egymásra találnak az emberek, hogy aztán örök szerelemben éljenek. 

4. Ki a példaképed, és miért pont ő?
NIncs ilyen ember.

5. Ha egy tárgy lennél, mi lennél szívesen? 
Imádom ezt a kérdést. :'D Zongora lennék.

6. Ha elmennél egy jóshoz, és egy kérdésed lehetne, mit kérdeznél meg?
Sikerül-e mindent elérnem, amire vágyom?

7. Milyen számodra a tökéletes lakás/szoba? 
Pontosan nem tudnám leírni, a lényeg az, hogy amikor belépek, az aznapi gondok egy pillanat alatt feledésbe merüljenek, és megkönnyebbült sóhajjal lépjem át a küszöböt. Szóval a lényeg, hogy harmóniát érezzek. 

8.Ha bárhova ingyen utazhatnál a világon, melyik 3 országba utaznál el és mit néznél meg ott?
Első: Peru - Machu Piccu
Második : Amerika  - itt nagyon sok mindent, vagy inkább mindent
Harmadik: Skócia - Glamis 

KÖszi puszi!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése