2016. szeptember 26., hétfő

112. Szeptember végi összefoglaló akármi

Sziasztok, Bogyeszok! :)

Az elmúlt pár hónapban nem igazán voltam aktív. Olvashattátok, hogy nem ment az írás, voltak személyes problémáim is, amik rányomták a hangulatomra és a napjaimra a bélyeget. Mindenkinek vannak ilyen időszakok az életében, szinte törvényszerű, hogy ezek legalább egyszer megtörténjenek. Én is szépen kivártam a végét ennek, ami úgy látszik, hogy lassan eljön.
Jelenleg Budapestre járok egyetemre, ami több problémát is okozott nekem. Az egyik a szállásom volt, ami a múlt héten rendeződött végre le. Szeptemberben egy albérletbe költöztem be, amit jövő hétfőn el is hagyok. Több dolog miatt is, de úgy érzem, már semmi jelentősége, ezért nem is szánnék rá több sort.:) A lényeg, hogy kolis leszek pontosan egy hét múlva, amit már nagyon várok. Remélem, minden okés lesz, jól érzem majd magam. De ez még a jövő zenéje.
A suliról még nem nagyon írok semmit, mert két hét telt el, ez idő alatt meg nem sok minden történt.

Azt viszont muszáj megemlítenem, hogy múlthéten találkoztam Zsebivel. *-* Zsebi az egyik olyan ember, aki AFS-en a CON-hoz végig kitartóan írta a véleményeit, javaslatait. Ezek után levelezni kezdtünk, tavaly pedig már Facebookon is beszélgettünk. Múlt héten pedig megmásztuk a Gellért-hegyet. :D Nagyon mókás volt, pletyiztünk közben, nevettünk. Zsebi igazi kis cukorborsó, aki nagyon kis mosolygós és kedves.
Ismét egy barátnőm, akit az írásaimnak köszönhetően ismertem meg. Ez egy nagyon jó érzés, bogyeszok. :)

Szombaton Évussal is összefutottunk, aki cuki kis meglepit adott a szülinapomra.:) Este pedig a többi barátommal is találkoztam, ami szintén nagyon jó volt. Az egyetlen baj a hétvégékkel, hogy baromi gyorsan eltelnek.:/ Mire kezdeném élvezni, már mehetek is vissza Budapestre. Mondjuk annyira jóság van a heteimben, hogy hétfőn nincsen órám, így vasárnap még a saját ágyamban tudok aludni.:)
Oh, képzeljétek, nemsokára saját magamnak fogom csinálni a körmeimet! Dalmustól kaptam lámpát, a többi cuccocskát pedig lassan összegyűjtöm.:) Nagyon várom már, hogy kiélhessem a művészi hajlamomat a körmeimen is.:D

Ha nem otthon vagy, nem tudsz mellé zabálni. Vagyis mellé tudsz, de az pénzbe kerül, úgyhogy inkább nem teszed. Na igen. EZ tényleg így van. Pénteken mire hazajöttem teljesen lement a hasam, a farmerem sem feszült úgy rám. Gyerekek, azt a boldogságot láttátok volna.:D Aki küzd a kilókkal, illetve szenved azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy azt a fejében elképzelte, az megérti ezt.
Egyébként október 15-től ismét belehúzok rendesen. LifeTilt narancsbőr program, ami megint fullos lesz, diétával, edzéstervvel, tehát minden adott lesz, csak oda kell tennünk magunkat. Ezt a programot most biztosan végigcsinálom. Már a csomagom is megrendeltem, tűkön ülve várom.:D
Aki esetleg BP-i, szeretne mozogni, az nyugodtan sikítson, mert szeretek közösen edzeni - mókás edzések szoktak ezek lenni.:D

Nem tudom, mikor frissítek, sorry. Egyelőre nincs tervben, több dolog miatt is. De erről majd a következő bejegyzésben!

Puszik!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése