2015. december 7., hétfő

77. Rap Monster- Ugly. WTF?!

Sziasztok!

Eredetileg nem terveztem a mai napra blogposzt írást, de a helyzet mégis úgy hozta, hogy nekiállok kifejteni a véleményem.

A címben benne van az, ami a kiinduló pontot adta a gondolataimhoz.
Nemrég olvastam egy posztot az F betűs oldalon, ahol arról írtak, hogy több k-pop fan is olyanokat kezdett el posztolni, hogy a BTS rappere, Rap Monster mennyire csúnya.

Nos, leszögezném, hogy nem azért írom ezt a posztot, mert mélységesen felháborít az, amit róla írnak, ugyanis nem vagyok valami elvetemült fan, aki kijön a sodrából - sőt egyáltalán nem vagyok fan. Csupán felszínre törtek bennem az emberi érzések, az együttérzés. Ugyanis ez a dolog nem csupán a fentebb említett személyt érinti, hanem világszerte több ezer embert.

Igazából nem is értem, hogy valaki milyen jogon mond ilyent másról, sőt még az interneten is közzéteszi. Lehet, hogy az illető nem szép, de miért nem tudjuk megtartani magunknak a véleményünket? Vagy csupán a barátainkkal osztjuk meg? Miért kell ország-világ előtt valakit lecsúnyázni?
1, Az a szerencsétlen egyed nem tehet arról, hogy csúnya. 2, mindenki mást tart szépnek, tehát a csúnya is mindenkinél mást jelent. 3, neked hogy esne, ha azt olvasnád valahol, hogy mennyire ronda vagy, de közben úgy teszel, mintha jól néznél ki? - honnan tudod egyáltalán, hogy ő úgy érzi, hogy helyes? Attól, hogy valaki magabiztos - például az elért dolgai miatt - még egyáltalán nem jelenti azt, hogy ő éppen nagyképű a kinézetét illetően.
Imádom az emberi butaságot, felszínességet és rosszindulatot, ami határtalan. Mindenki szórja az oltásait, a bunkó beszólásait, de ha például ő kerül a kereszttűzbe, akkor mélységesen fel van háborodva, és úgy érezné, igazságtalanok vele.
Nos, kedveseim, akkor hogy érezheti magát az, akit az interneten többen is csúnyának neveznek? 
Valljuk be csajok/fiúk, többen is vagyunk, akiket valamikor már lecsúnyáztak. És ez rohadtul padlóra tudja küldeni az embert. Ezek után csodálkozunk, hogy annyi depressziós és önmagával elégedetlen vagy éppen önmagát mélységesen gyűlölő ember van?! Ha egyszer elhitetik vele, hogy ő csúnya, akkor bizony el is fogja azt hinni, és gyűlölni fogja a ronda testét/arcát.
Miért kell ilyen gonosznak lenni? Vagy talán azok, akik lerondáznak másokat, álomszépek? Kétlem. Ugyanakkor mindenkiben van valami szép, és ezt még kellene tanulni észrevenni/értékelni.

Ezzel a jó pár mondattal csak azt akartam kifejezni, hogy mennyire undorító dolog ez az egész. És hogy az embereknek előbb gondolkodni kéne, mint megszólalni, mert bizony annak, akihez intézik a gonoszságukat marhára szarul fog esni.

Chu~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése