2015. november 29., vasárnap

74. Sorry

Sziasztok!

Sajnálom, hogy mostanában nagyon ritkán blogolok, de elég gyors ütemben telnek el a napjaim, sokszor arra sincs időm, amire nagyon kéne, hogy legyen. Most csak az írás az, ami megnyugtat, ami ki tud billenteni a hétköznapokból, ami kikapcsol. Mostanában A vér szavára koncentrálok, azt hiszem, elég jól is állok vele, a napokban fogom befejezni az ötödik fejezetet, közel negyven oldal van meg. Ezen kívül egy új történet alapja is megszületett a fejemben, amit leírtam és elraktároztam későbbre.:)
Sajnálom, hogy a CON 41. fejezetét is hét héttel az ígért időpont után frissítettem, de nem volt túl sok időm javítani, meg kedvem sem - azért azt is hozzáteszem. Azért, remélem, tetszeni fog a folytatás!
Elkezdtem egy bejegyzést írni a She Was Pretty című doramáról, de egyszerűen nem volt erőm befejezni, így még csak vázlatként van jelen - igyekszem pótolni a hiányosságot.
Nagyon úgy érzem, hogy kicsúszik a kezemből az irányítás, hogy a fontos dolgokat, nem tudom elintézni. Ez pedig egyre inkább megrémiszt. És itt most konkrétan a tanulásra célzom. Van nap, hogy egy betűt sem tudok megtanulni, mert annyi mindent kell elintéznem, vagy mert spontán hülyeségek rontják el a napomat. Félek, hogy nem fogok tudni megfelelően felkészülni májusra, és megint szívás lesz a vége.
Próbálok mindent a helyére tenni, időt szakítani minden dologra, de sajnos nem tudok sok felé szakadni.:')


Csókok~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése