2015. augusztus 3., hétfő

20. Change - részletecskék

Sziasztok bogyeszok!

A mai napomat végig szenvedtem. Mindössze 2 órát és 30-40 percet aludtam, utána egész nap intéztem a dolgaimat. Szörnyű volt ez a nap. Még most is zombinak érzem magam, alig látok valamit a fáradságtól. DE! Mivel nem tudom, hogy mikor kaptok Con frisst, gondoltam, hogy itt megleplek titeket egy későbbi kis részlettel.:)

*~*

Fontos vagyok neki, és csak magának akar... ez pedig boldogsággal tölt el, olyannal, amit még sosem éreztem. Megfoghatatlan, kimondhatatlan érzés. Az ember olyan sok mindent gondol a szerelemről, de amikor kérdezik, hogy mi az, nem tud rá értelmes választ adni. Én sem tudnék. E szó hallatán, Daniel csábos arca jelenik meg lelki szemem előtt, és azokat a szavakat hallom vissza, amikkel megdobogtatta a szívem.
Az álmodozásból két kézzel ránt vissza a földre a spanyol szépfiú, amikor ujjaival átfűzi a csuklómat, és magához húz. A folyosók csendjét nem zavarja már a cipő koppanás, csak mély lélegzetvételünk kelt némi zajt. Ahogy azokba a kék szemekbe fúrom a tekintetem, úgy érzem magam mint akinek tényleg szárnyai nőttek, és éppen a fellegekbe akar szállni.

Egyik kezével eltűr egy tincset az arcomból, majd még közelebb húzva magához megcsókol. Amint találkoznak ajkaink, hatalmasat sóhajtok és teljesen ellazulok a karjaiban. "Hazatértem..."
Nos, ez egy elég nyúlfarknyi kis rész, úgyhogy kaptok még egyet, de kevésbé happyt.:) Nehogy azt higgyétek, hogy minden tökéletes...:D

*~*
Amint a szabadba érek, rögtön kiszúrom az út túloldalán Ben fekete autóját. Megkönnyebbülten indulok el felé, annak fényében, hogy megszerezte amit kértem, és apámmal telefonon egyeztetve megszabadulok Iantől. Nem, nem akarom likvidálni, csupán nem akarom, hogy ezentúl is vele kelljen dolgoznom. Hiszen nem tudunk együtt működni, ez teljesen nyilvánvaló.
- Ashley! – Pont mielőtt lelépnék a járdáról, s átkelnék az úttesten, hallom a nevemet, két irányból. Érdeklődve, felvont szemöldökkel fordulok először az egyik, majd a másik irányba, végül érzem, hogy az agyvizem kezd felforrni.
- Miért versz, Istenem? – Nézek az ég felé, mintha valami válaszra számíthatnék. A naptól szinte alig látok valamit, így hunyorogva ejtem le a fejemet.
- Beszélnünk kell! – Két oldalról, két kezemet kapja el a két szerencsétlen. Balról Ian ujjai tartanak szilárdan, jobbról pedig Danielé. A szőke és a fekete közé kerülve nézek egyikről a másikra. Azonban ők rá se pottyantanak a fejemre, egymást próbálják a szemükkel megölni, vagy talán elriasztani, hogy mielőbb szót válthassanak velem, megelőzve a másikat. Hát abból biztosan nem esznek!
- Nézzenek oda! A hazug és a szédítő. Micsoda összetalálkozás. – Gunyorosan lerázom magamról a kezeiket, egy lépést hátra lépve nézek végig rajtuk. Mindketten szorosan testükre feszülő pólóban vannak, ami kiemeli tökéletesen megmunkált, szoborszerű izmaikat. Összeszorított ökleik arról tesznek tanúsítványt, hogy bármelyik pillanatban képesek egymásnak esni, és addig püfölni az ellenfelet, míg lélegzik a másik. Hihetetlenül kék szemeikben őszinte utálat csillog egymás iránt, ajkuk keskeny vonallá szűkül, állkapcsuk megfeszülve ad kemény keretet arcuknak. A tökéletes pasik… Persze, ha valaki szereti a hazug és hülyítő embereket…
- Tudjátok mit? Beszéljetek egymással! A ti személyiségetek úgyis nagyon hasonló! Egyikőtök a szédítéshez, míg a másik a hazudozáshoz ért! Tökéletesen kiegészítitek egymást – mutatok rá a tényre. Egy pillanatra Daniel csodás szemeibe nézek, és tátva marad a szám. A szépsége még most is rabul ejt. Kék szemei, szexi borostája, keskeny ajka, mind rettentő vonzóak. Lassan levegőt veszek, megnyalom kiszáradt ajkaim. A fenébe, hogy még mindig ilyen hatással van rám!
- Muszáj beszélnünk! – Ian újra próbálkozik, azonban mielőtt lerázhatnám, Daniel közbevág.
- Nem akar veled beszélni, nem érted?! Pattanj fel a motorodra, és meg se állj a következő államig. – Gonosz, féloldalas mosollyal vágja a szöszi fejéhez, akinek idegességében egyik ér megfeszül a nyakán.
- Nem csak vele nem akarok, veled sem Alvares. Ugyanolyan gerinctelen rohadékok vagytok. Úgyhogy felőlem akár le is húzhatjátok magatokat a vécén.

Remélem érdekesnek találtátok ezt a két kis részletet.:)
Pusszantás!

4 megjegyzés:

  1. Jo ez gonosz volt. XD most még jobban hiányzik. XD. Nagyon várom már ezeket a részeket is. XD pux

    VálaszTörlés
  2. Jaj, ne haragudj! Nem az volt a szándékom, hogy szemétkedjek, gondoltam talán hiányzik valakinek a történet, ezért hátha kicsit könnyítek így a hiányon.:) Semmi hátsószándék nem volt bennem!:)
    Aranyos vagy, hogy figyelemmel követed a blogom, és még reagálsz is! :)
    Puszi!

    VálaszTörlés
  3. XD. De azért örültem az előzeteseknek. XD a 2 kiakasztott. XD puszi. XD

    VálaszTörlés
  4. Ha örültél, akkor megnyugodott a pici lelkem!:D Hehe, hát gondoltam, nem csak a boldog részekbe engedek betekintést, hanem a kevésbé örömtelibe is.:)
    Chuuu~

    VálaszTörlés