2015. augusztus 12., szerda

27. Playful Kiss

És íme a másik ajánló, ami nemmás, mint egy koreai dorama.

Ismeritek az Itazura na Kiss című animét? Nem? Akkor ajánlom, hogy nézzétek meg!:) Az anime alapján koreában megalkották az élőszereplős verziót, ami a Pajkos csók címet kapta.

A történet röviden:
Főszereplő csajszink több éve szerelmes egy évfolyamtársába, akinek végül szerelmes levelet ír, ám a fiú durván visszautasítja, mert nem szereti a buta lányokat - igen, a fiú egy igazi géniusz, a csajóca meg igazán butácska.
Ezután egy véletlen folytán egy lakásban kényszerülnek lakni, ahol az idő múlásával a fiú észreveszi a lány jó tulajdonságait, megkedveli. Ám ezt nem igazán akarja bevallani magának nagyon sokáig... végül persze megteszi, nehogy rossz szájízzel legyen vége a filmnek!:DD

Igazából nekem már az anime is tetszett, de a Live sokkal inkább elnyerte a tetszésem. Az élő szereplők sokkal inkább áttudták adni, hogy a fiúban mi is játszódik, a mimikái sokszor nagyon árulkodóak voltak, az arcára voltak írva az érzések, és ezzel együtt sokkal inkább tudtuk követni azt, hogy ő mit gondol, milyen irányba változtak az érzései. Ez nekem az animéből nem jött át.
A csajszi főszereplő sokkal életszerűbb volt a filmben. Itt nem éreztem, hogy annyira futna a fiú után, voltak igazán talpraesett megnyilvánulásai, olykor gonosz is volt, ami nagyon tetszett. Nem volt olyan szerencsétlen, mint az animében.
Ami megegyezett, és mindkettőben tetszett, azok a szülők, és a fiú kistestvére volt. Ezeket tényleg tökéletesen lekoppintották, mindegyik pont olyan volt, mint az eredetiben. A fiú anyukáját egyébként nagyon bírtam, igazán vicces volt.:D

Ezt a doramát is csak ajánlani tudom. Nem eseménydús, az érzelmek állnak a középpontban. Két fiatal életébe nyerhetünk betekintést, hol az egyik tudja, hogy kit akar, a másik viszont saját maga előtt is tagadja az érzéseit. Érdekes végignézni, hogyan fog a pasi teljesen közömbös viselkedése megváltozni.

Sajnálom, ha ez nem lett most elég részletes és izgalmas, de fáradt vagyok. Ha tudom, amint felébredek átírom jobbra.:)

Pusszantás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése