2015. augusztus 18., kedd

35. Pictures final

Nos, ismét itt lennék.:) 
Ahogy ígértem, meghoztam most az utolsó adag képet, ám ma olyan szereplők kerülnek terítékre, akiknek vagy nem túl nagy szerep jut a regényben, vagy nagyon a vége fele jelenik meg, megjelenésével nyitva hagyva a történet végét.

Clara 

Magas, szőke hajú, kék szemű, teltkarcsú amerikai nő. Ailsa nagyon szereti, olyan neki, mintha a második anyja lenne.



Evan

Magas fiú,sötétbarna hajjal és kékeszöld szemekkel. Az ő múltja rengeteg sötét dologgal van tele, annak ellenére bélyegezték meg, hogy ismernék. ~ ő lesz az a szereplő, aki egy hatalmas csavart fog vinni a történetbe, legalábbis úgy képzeltem el ~


Nos, ők lennének az új irományom szereplői - legalábbis a mostani elképzelésem szerint. Nyilván változhat a történet sztorija, a szereplők jelleme, szerepe, úgyhogy az eddig feltüntetett dolgokat inkább csak egy nagyvonalakban való tájékoztatásnak mondanám.:) 

Jó hír azoknak, akik várják a CON-t, hogy a fejezet az előzetes lektoráláson átesett, az utójavítást pedig már várom.:) A héten mindenképp fel fog kerülni a 33.(?) feji is, amit feltöltés után rögtön jelezni fogok itt - ha viszont mégsem tudom feltenni, azt is feltüntetem.:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése