2015. augusztus 4., kedd

21. Vixx

Sziasztok!

Elindítottam ismét egy közvélemény-kutatást, remélem lesztek olyan cukik, hogy szavaztok.:) Mára nem igazán hoztam semmi érdekeset, bocsássatok meg.:)

A tegnapi napom totál katasztrófa volt, ma pedig egész nap pihentem. Nem írtam, néhány oldalt olvastam a nemrég zsákmányolt könyvből.:) A későbbiekben majd hozok róla egy kis infót.:)

Nem olyan rég azon gondolkoztam, hogy mostanában csak koreai zenét hallgatok. Ha az elmúlt hetek dallistáját lejátszom a fejemben, akkor bizony csak koreai és amerikai előadók zenéinek címei, klipjei ugranak be. Amióta megnéztem a The Heirs című koreai doramát, egyre inkább megbarátkozom a nyelvvel. Bár, még mindig milliószor kell meghallgatnom egy-egy szó helyes kiejtését, de tényleg kezdem megkedvelni.:)
Dorcsusznak hála, vasárnap óta Vixx-et hallgatok, ami koreai - csak a változatosság kedvéért.:DD Természetesen rögtön kiszúrtam a legmogorvább, pókerarcú tagot a bandából.:D Dorcsulino első reakciója az volt, hogy:  pont a leghalkabb tagra mondod h jól néz ki xd. 
Valami iszonyat aranyos a srác, annak ellenére, hogy a vonásait ritkán rendezik csak át a mosolyok. Kis ártatlan, szégyenlős arcocska, magas, széles váll... hát kész voltam/vagyok tőle.:D
Fogyasszátok egészséggel!:D



Oyasumi~

8 megjegyzés:

  1. Szióka drága ~
    Ez az első komim nálad. ♥

    Túl sok a Kpop... Super Junior, Spica most meg VIXX. :D
    Amúgy meg a koreai nyelv nem olyan szörnyű ám. :) Sőt szerintem könnyebb is, mint a Japán. :) De hát ki, mit szeret. :)

    Amúgy Leo nagyon félelmetesnek és mogorvának tűnik, pedig csak a műsorokba ilyen. A magyarországi koncertjükön végig mosolygott. :)

    Majd megszerettetek veled még K - bandákat. lol

    byebye ~ ♥

    VálaszTörlés
  2. Szia Dorcsulinóóóm! ♥
    Örülök, hogy írtál, úúúgy imádlak, teee! ♥

    Igen, túl sok, beleviszel a rosszba...:D Na jó, pont nem a rosszba, de még hozzá kell szoknom, hogy ennyire beleszerettem a Kpop-ba.:D
    Most már én sem tartom olyan rossznak, tényleg kezdem megszeretni a nyelvet.:D Persze, azt nem mondanám, hogy könnyebb, mint a japó, de gondolom ez attól függ, hogy kinek melyik áll közelebb a szívéhez.:)

    Leo egyszerűen imádni való! Megtudnám zabálni a kis hörcsög arcocskáját! *-* Mikor volt Mo-on konciii? És a kövi mikor lesz?*-* Most megint azt érzem, hogy mennyi mindenről lemaradtam.T_T Látnom kellett volna a kis cuki arcát! T_T

    Szerettess, már felkészültem a legrosszabbakra~ :p

    Pusziáradat, sziióóó~ ♥♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Jaj... Ezek a becenevek... o.O
    Akkor jó ~ ♥

    De a rossz nem jelenti azt, hogy nem jó az a 'rossz'. XD Ha ez értelmes lett. lol

    2014 szeptemberben, én se voltam a koncerten, mert nem volt rá mánim... TT A kövit nem tudom, mikor lesz, meg hogy lesz-e egyáltalán, de ha lesz, 1000% hogy VIP jegyet veszek.
    Én csak Teen Top koncin voltam. TT

    Akkor jóóó ~ :DDD

    ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értettem, mit akarsz írni, mint mindig!:D
      Bánkódom most a koncert miatt, de ha lesz kövi, mindenképp megyünk! Aztáán ott fogunk fangörcsöt kapni! :D ♥

      Törlés
  4. Szia! :3

    Igazából már régóta olvastam a történeted is, csak leszoktam a kritikákról, pedig anno olyan sokat írtam. xD De megígérem, hogy az utolsó fejezethez fogok írni. xD Azért elmondom, hogy nagyon szeretem a történeted, nagyon jól írsz. :3

    Az előbb felmentem, ogy van-e új rész, aztán rákattintottam a profilodra, és megpillantottam a blogodat, haha. Hát, azonnal kiszúrta a szememet - vagy inkább fülelemet - a kpop. :3 Ó, soha nem gondoltam volna, hogy te is kpopper vagy. QwQ És a VIXX, ó, istenem, én is nagyon szeretem őket. <3

    Szép napot és hallgass nagyonnagyon sok K-Popot~! ;3


    Akashara♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziiia! :)

      Nagyon örülök, hogy méltónak tartasz arra- annak ellenére, hogy mostanában nem írsz túl sok kritikát-, hogy nekem írj egyet.:) Ez nagyon sokat jelent, köszönöm szépen!:)
      Annak is rettentően örülök, hogy tetszik a történetem, és szívesen olvasod az én zagyvaságaim.:) A következő rész valószínűleg 1-2 hét múlva lesz csak fent, remélem ez nem veszi el a kedved a sztorimtól.:)

      Hehe, olyan jó olvasni hasonló zene iránti rajongók sorait!:D Mi - akik ugyanazt hallgatjuk- igazán megtudjuk érteni egymás rajongását, és az ebből fakadó sok hülyeséget!:D

      Köszönöm a kommentet, már szebbé tetted ezzel a napom!:) Remélem neked is hasonlóan szép, élményekkel teli napod volt, és hogy az estéd is kellemes lesz!:)

      Puszillak!
      Becca ♥

      Törlés
    2. Aki megérdemli, annak muszáj írni. ;3 Bevallom, igazából most már csak a te történetedért szoktam fellesni AFS-re. :"D Természetesen nem veszi el a kedvem. :)

      Hidd el, rengeteg magyar K-Popper van, AFS-en is jó pár található. :3 A K-Popperek nagyon jó barátok tudnak lenni, már pár sor üzenet után is, hidd el. ;) Tulajdonképpen egy nagy család vagyunk. :3

      Törlés
  5. Jaj, nagyon édes vagy, örülök, hogy így gondolod! ♥ Örülök, hogy vagytok páran, akik támogattok, és ennyire várjátok a történetem folytatását.:)

    Igen, tudom, hogy nagy tábora van ennek a zenei irányzatnak,de szerintem nem muszáj Kpoppernek lenni ahhoz, hogy valaki nagyon kedves legyen, úgy vettem észre, akik már szimplán Ázsiáért rajonganak, mind nagyon jó kedélyű, kedves emberek.:)
    Ha gondolod, és szeretnél esetleg komikon kívül is beszélgetni, nyugodtan jelölj be Fb-on.:) Bal oldalt találod a linket.:) ♥

    VálaszTörlés